Onze naam laat weinig ruimte voor interpretatie: we zijn een marketingbureau voor IT-bedrijven! Onze specialisten snappen de IT-markt én moderne marketing. Dit zegt ook meteen iets over ons: je weet direct wat je aan ons hebt. Door de combinatie van uitgebreide kennis van de IT-markt én de laatste marketinginzichten zijn we de ideale keuze voor IT-bedrijven, van system integrators tot B2B SaaS leveranciers.

Oprichter Niels Post heeft sinds 2012 als marketeer gewerkt bij verschillende (software)bedrijven en bij marketingbureaus. De laatste jaren werkte hij als consultant en manager bij RIFF Digital Marketing en heeft hij online marketing- en leadgeneratie-campagnes opgezet voor verschillende Microsoft-partners.

Visie

Innovaties worden gezien als dé motor voor welvaartsgroei. De IT-sector is één van de belangrijkste aanjagers van deze innovaties, daarom vinden wij het belangrijk dat IT-bedrijven groeien. Marketing speelt een onmisbare rol in de groei van IT-bedrijven: als groeiaccelerator, business partner en innovator. IT Marketeer bouwt aan de marketingafdeling van de toekomst.

Missie

IT-bedrijven helpen groeien met innovatieve en doelgerichte marketingoplossingen.

Onze organisatie

We zijn een netwerkorganisatie die bestaat uit een vaste kern en verschillende zelfstandig werkende specialisten. Deze flexibiliteit past bij een moderne organisatie en zorgt ervoor dat wij onze klanten snel kunnen helpen.